Bel ons: 0113 - 760905
Natuurlijke materialen
Irenestraat 19, Yerseke-01

Natuurlijke kleuren en materialen zijn tekenend voor een landelijk interieur.

Mooie linnen gordijnen die prachtig overvloeien in de houten vloer, zorgen voor een rustige uitstraling.

HOUTPRINTS MET NOESTEN

Verliefd op karakter en wilt u zoveel mogelijk materialen met een natuurlijke look in uw interieur? Met een 'houten' laminaatvloer bereikt u die authentieke look die de sfeer in huis verhoogt.

Tegenwoordig is laminaat haast niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Net als bij een houten vloer is bij laminaat tegenwoordig een houtreliëf voelbaar. Naast talloze houtmotieven zijn er ook andere dessins verkrijgbaar, bijvoorbeeld natuursteen, betontegels, geglazuurde tegels of marmer. Helemaal wit of zwart behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Irenestraat 19, Yerseke-7
Irenestraat 19, Yerseke-6-

Landelijke woonkamer

Een landelijke woonkamer heeft een rustige basis en geeft de hoofdrol aan een grote bank, wandkast of opvallende hanglamp. Wanneer u gedempte kleuren en natuurlijke materialen kiest, kunt u echt voor XL gaan. Ook in een kleinere woonkamer zijn grote gebaren meer dan welkom.

Bent u bang dat het allemaal wat saai wordt met die lichte tinten? Kies voor de muren dan kalkverf in een offwhite of warmere tint. En mixen mag, dus die zwarte stalen deur of donkere kozijnen kunnen een heel mooie toevoeging zijn.

een speels effect

Linnen gordijnen hangen nonchalant en kreuken. Door deze eigenschappen van linnen krijgt een interieur een robuuste uitstraling, maar tegelijkertijd ook een zachter karakter. Een goede en veelzijdige keuze. Of uw linnen gordijnen nou toevoegt in een stoer, modern of landelijk interieur: het past altijd. Voegt u stof toe aan je interieur? Dan creëert u altijd meer sfeer. 

Wij maken uw linnen gordijnen precies op maat, waardoor ze altijd de juiste maat hebben.

 

Irenestraat 19, Yerseke-10
Irenestraat 19, Yerseke-5

houten jaloezieën

Voor elk interieur. Of u nu een landelijk of een hypermodern interieur heeft, eigenlijk zijn houten jaloezieën geschikt voor elke interieurstijl. Houten jaloezieën geven elk interieur een natuurlijke sfeer. Dat staat natuurlijk altijd mooi in een landelijk interieur waar al veel hout en natuurlijke materialen voorkomen. Maar ook in een industrieel of urban interieur zijn houten jaloezieën geliefd, juist vanwege het contrast dat ze creëren met de harde materialen. Kortom, met houten jaloezieën zit u eigenlijk altijd goed!

Door de vele mogelijkheden kunnen ze altijd op maat gemaakt worden en afgestemd op elke persoonlijke smaak en wooninrichting. Maar wat voor interieur u ook heeft, ze voegen altijd sfeer en een warme uitstraling toe.

 

een landelijk interieur!

In de landelijke woonstijl is de uitdrukking ‘puur natuur’ helemaal op zijn plaats. Basic materialen als hout, riet en linnen mogen helemaal zichzelf zijn. Ze hebben geen franje nodig, ze zijn gewoon mooi zoals ze zijn. 

In een landelijke interieurstijl voeren natuurlijke materialen de boventoon. Zij zorgen voor sfeer, warmte, stoerheid en een zekere soberheid. Grote meubels zonder poespas geven het interieur karakter en bieden genoeg mogelijkheden om toch hier en daar een vleugje design of vintage toe te voegen.

Irenestraat 19, Yerseke-12
Irenestraat 19, Yerseke-13

Kleur in een landelijk interieur

In het natuurlijk palet voeren wit, beige en aardetinten de boventoon. Is wit toch te wit en bent u op zoek naar een natuurlijke kleur die ook mooi in een landelijke woonstijl past? Gedempte geel- en bruintinten als honing, oker en goud geven warmte en kunnen ook goed samen met hout, taupe en messing. Toch houden deze kleuren zich een beetje in en dat past helemaal bij een landelijke sfeer. Het is precies genoeg kleur. En vergeet de kamerplanten niet!

een rijke uitstraling!

In de slaapkamer is bewust gekozen om de gordijnen te voeren. Door de voeringstof worden de gordijnen zwaarder en ogen ze voller. De plooi valt mooi en zo krijgt u een rijkere uitstraling van uw gordijnen. Deze rijke uitstraling is ook een meerwaarde waardoor er vaak voor een voering gekozen wordt. Daarnaast gaan ze ook langer mee!

De extra voering zorgt ook voor bescherming. Hangen je gordijnen bijvoorbeeld bij een gestucte muur of strijken ze ergens langs, bescherm dan uw gordijnen met een voering.

Irenestraat 19, Yerseke-22
Irenestraat 19, Yerseke-26

gevoerde gordijnen!

Het voeren van gordijnen kent vele voordelen. Dit is afhankelijk van het doel en de ruimte waar de gordijnen hangen. Gevoerde gordijnen zijn in ieder geval een logische keuze voor in de slaapkamer, want ze dragen bij aan een betere nachtrust. 

Gordijnen houden natuurlijk het licht tegen. De ene gordijnstof echter meer dan de andere. Bij een gordijnstof die van nature niet zo verduisterend is, maar waar je dat wel graag wilt, kan dit met een voering gemakkelijk bereikt worden. Bij (kinder)slaapkamers komt het zeker goed van pas. Onafhankelijk van het licht buiten, is het binnen donker.