Bel ons: 0113 - 760905

Gelasta

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als we iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkelen we het gewoon zelf in samenwerking met onze fabrikanten. Zo zijn we uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

Grote voorraad
Het hebben van voldoende voorraad is van essentieel belang voor u. U wilt zich tijdens het verkoopproces volledig concentreren op uw klant en niet bezig zijn met de beschikbaarheid van onze vloeren. Wij begrijpen dit! Daarom hebben we zo’n 1.000.000 m2 aan vloeren op voorraad en zijn we in ons magazijn dagelijks bezig met het verwerken van containers en vrachtwagens die de nieuwe voorraad komen afleveren. Zo kunnen we 99% van uw orders uit voorraad leveren.

Prima prijs- en kwaliteitsverhouding
De gerenommeerde fabrikanten waarmee we al jarenlang samenwerken, leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteitsvloeren op basis van de laatste productietechnieken en de nieuwste trends. Dit leidt tot een breed assortiment waarmee u zich kunt blijven onderscheiden in de dynamische vloerenmarkt. Ook qua prijs, want een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit is op al onze producten van toepassing.

Snelle levertijd
Door een nauwe en langdurige samenwerking met onze logistieke partners hebben we in Nederland een landelijke dekking. Al uw bestellingen zetten we met de grootste zorg klaar voor transport en via track & trace kunt u de status van uw levering online inzien. Dankzij onze hoge voorraadpositie kunnen we bestellingen die u voor 12.00 plaatst veelal de volgende werkdag al leveren.