Bel ons: 0113 - 760905

Onze merken

Ambiant

Ambiant, simpelweg de beste en mooiste vloer tegen de scherpste prijs

Het kiezen van een nieuwe vloer is niet eenvoudig. De eigenschappen moeten passen bij jouw manier van leven en jouw woonstijl. En dan moet jij vervolgens beoordelen of jouw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant maakt het kiezen een stuk eenvoudiger.

De Ambiant collectie bestaat uit laminaat, tapijt, vinyl en PVC vloeren collecties die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en de huidige woontrends. Voor elke woonstijl een vloer of om het anders te omschrijven, welk woonblad je ook leest. Ambiant heeft de vloer waarbij jij je thuis voelt.

Dat kan alleen als je waarmaakt wat we je beloven. Je mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt. In gewone spreektaal betekent dat je met elke Ambiant vloer een kwalitatief hoogwaardige vloer in huis haalt voor een alleszins passende prijs. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je vertrouwen op onze buitengewone service.

Arend

Arend pvc vloeren zijn bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Door de natuurlijke matte toplaag heeft Arend de meest matte pvc.

Bece

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis de mooiste, beste en gebruiksvriendelijkste raamdecoratie te maken. 

Wij produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Dit doen we onder ons eigen merk bece®, maar ook voor diverse private labels. 

BerryAlloc

BerryAlloc® biedt een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële projecten, van laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Het uitgebreide productaanbod van BerryAlloc® krijgt een levenslange garantie mee, is duurzaam en voldoet aan alle huidige esthetische en technische vereisten: kwaliteit, een variëteit van afwerkingen, duurzaamheid, lange levensduur en gemakkelijke plaatsing.

Gelasta

Voor iedere ruimte de beste vloer vinden. Dat is onze passie. Iedere dag weer. Zo willen we u als woning- of projectinrichter het meest trendy, innovatieve en betaalbare tapijt, vinyl, laminaat en PVC aanbieden. Dankzij meer dan veertig jaar kennis en ervaring weten we de weg naar de beste producenten moeiteloos te vinden. We reizen er graag de wereld voor over. En als we iets niet kunnen vinden? Dan ontwikkelen we het gewoon zelf in samenwerking met onze fabrikanten. Zo zijn we uw gids in vloeren voor in huis en op de werkvloer.

Hebeta

Wij speelden in op de groeiende populariteit van realistische PVC hout-imitatievloeren.
Al een paar jaar geleden zagen wij een groeiende populariteit van realistische PVC hout-imitatievloeren. Reden om speciaal voor deze vloeren een eigen productlijn te ontwikkelen. Inmiddels verkopen onze dealers veel van onze PVC visgraat vloeren en PVC-brede planken vloeren.

A House of Happiness

Bij A House of Happiness maken wij je gordijnen op maat en naar wens, zodat ze perfect zijn voor jouw raam. Origineel, uniek en sfeervol. Met wel meer dan 2000 gordijnstoffen, waarvan 300 stoffen met een toegevoegde waarde, zit er zeker iets moois voor je tussen.

Interfloor

Interfloor Tapijt Vinyl Project is een toonaangevende leverancier en distributeur van een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig tapijt en vinyl voor zowel residentieel als project gebruik. Het bedrijf heeft sinds 1828 een lange traditie op het gebied van vloerbedekking.

Mart Visser

Mart Visser
Als opvolging van het succes van de vloerkleden collectie Mart Visser Carpets werd in september 2018 de interieurstoffen collectie “Designs to Decorate” gelanceerd. In samenwerking met couturier Mart Visser is deze lijn luxueuze interieurstoffen ontwikkeld en inmiddels uitgegroeid tot een serie van 48 stijlvolle items. Allen met een uitgesproken Mart Visser stijl.

Mont Blanc

De Mont Blanc pvc vloeren kenmerken zich door de zeer natuurgetrouwe dessins. Een rustige eiken vloer? Of wat te denken van beton of leisteen? Zowel print/dessins als afwerking zijn belangrijk bij een PVC vloer. Mont Blanc PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden.

Multisol

Multisol is al meer dan 40 jaar het merk in de binnenzonwering dat staat voor kwalitatief hoogwaardige maatwerkproducten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Graag laten wij u kennis maken met onze collectie raamdecoratie. Met onze producten regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis. Hierbij hebben wij een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen.

Nordic Living

PVC is een fantastisch materiaal voor vloeren, zeker als het om duurzaamheid gaat. Onze Nordic living vloeren hebben het Indoor Air Comfort Gold certificaat, zijn ftalaat-vrij en 100% recyclebaar.

Toppoint

Oogstrelende raamdecoratie, Functionele perfectie
Een grote passie voor interieurtrends en vormgeving. Een heldere focus om, onder alle omstandigheden,  tot de best mogelijke  raamoplossingen te komen. Onze missie !

Willard

Gebrs. Willard is één van de bekendste groothandels in woningtextiel van Nederland. Wij zijn gevestigd in Naarden (NH) en onze passie ligt vooral bij vloerbedekking. Door onze 135 jaar aan ervaring en kennis zijn we ervan overtuigd dat wij de professionele woning- en projectinrichter optimale ondersteuning kunnen bieden.